Bawab a obtinut penalty, Marica a dat pasa de gol, Pintilii a preluat banderola! Cum s-au descurcat transferurile Stelei cu Young Boys

Autor: Sport.ro
Miercuri 20 Ianuarie 2016, 09:12

	Bawab a obtinut penalty, Marica a dat pasa de gol, Pintilii a preluat banderola! Cum s-au descurcat transferurile Stelei cu Young Boys

Steaua a facut egal cu Young Boys Berna, scor 2-2, in primul amical din aceasta iarna. Reghe a folosit 6 jucatori noi. 

Bawab, Pintilii, Momcilovici, Marica, Popadiuc si Chitosca au fost jucatorii noi trimisi de Reghe in teren. Hamroun a fost vedeta Stelei, cu o dubla reusita in poarta elvetienilor. Bawab si Marica au contribuit insa la cele doua reusite.

Cum s-au descurcat achizitiile Stelei:

Bawab. A inceput bine meciul si a reusit faza din care arbitrul a dictat penalty pentru Steaua in minutul 16. Iordanianul a mai executat periculos o lovitura libera in minutul 25. Dupa 30 de minute, Bawab a fost schimbat cu Marica.

Marica a intrat in minutul 30, iar pana la finalul reprizei nu s-a remarcat cu nimic. In minutul 61 a preluat frumos la marginea careului si i-a pasat lui Hamroun, care a trimis in poarta printre picioarele portarului. Ontel i-a luat locul lui Marica in minutul 78.

Pintilii a intrat din primul minut si s-a descurcat bine la centrul terenului. A fost capitan dupa iesirea lui Varela in repriza a doua.

Moncilovic a intrat pe teren in minutul 46 si a jucat in banda stanga. Jucatorul adus de la Pandurii a avut cateva momente de ezitare, insa a reusit sa-si tina adversarul pana la urma.

Popadiuc a intrat pe teren in minutul 78 in locul lui Popa si nu s-a evidentiat cu nimic.

Chitosca a intrat in acelasi minut si a avut evolutie asemanatoare. 

Maraton la înscrierile pe platforma de vaccinare. Peste 18.000 de persoane se programează, în medie, pe oră
BRAT

Modifică setările cookies