Liga 1

Bataie pe Stanciu! Un club din Spania e gata sa plateasca pretul cerut de Becali! Mijlocasul ar deveni cel mai scump jucator care pleaca din Liga I

Nicolae Stanciu are sanse mari sa plece de la Steaua dupa returul cu Manchester City, miercuri, 21:45, in direct la ProTV. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 August 2016, 15:45
Data actualizarii: Luni 22 August 2016, 16:11

Cel mai bine cotat stelist la ora actuala are o multime de oferte. Stanciu e curtat de Anderlecht, Southampton, Celta Vigo, Espanyol, Celta sau Lorient, insa doar unul singur este dispus sa ofere suma ceruta de Becali. Presa din Spania scrie ca antrenorul Celtei Vigo l-a pus pe Stanciu primul pe lista prioritatilor sale, iar clubul e dispus sa plateasca suma de 10 milioane de lire (aprox. 11,5 milioane de euro) ceruta de Becali.

Presa din Belgia scrie in schimb ca Anderlecht nu mai ridica miza si va renunta la mijlocasul roman. Belgienii s-au orientat spre Tino Susici de la Hajduk Split.

Becali asteapta acum si un semn de la Southampton, club care a oferit deja 8 milioane de lire pentru Stanciu. "Sub 10 milioane de lire nu il dau", a declarat insa Becali.

Stanciu nu e singurul care asteapta sa plece. Adi Popa si Hamroun au si eu sanse mari sa paraseasca Steaua dupa returul cu Manchester City de miercuri, ora 21:45, in direct la ProTV. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies