Basarab Panduru e convins! Principala favorită la titlu în noul sezon din Superliga României

Superliga Basarab Panduru clasament superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Iulie 2024, 12:47
Data actualizarii: Joi 11 Iulie 2024, 12:49

Superliga României debutează cu un nou sezon competițional, prima partidă programată fiind confruntarea dintre Farul Constanța și Unirea Slobozia. 

Basarab Panduru a vorbit despre favoritele la titlul de campioană, explicând că nu se așteaptă la surprize în ceea ce privesc echipele care se vor lupta pentru locul întâi.

"FCSB primul loc. CFR-ul pe doi mai mult pentru că a venit Petrescu, au pierdut şi ei jucători, nu prea ştim cine a venit, Otele este o pierdere, 18 goluri, nu mai spun şi de Muhar cu zece goluri, au mai dat şi pase, acolo nu prea poţi să le pui, dar pentru că e Petrescu acolo şi pentru că a câştigat campionate.

Nu ştiu pe trei cine ar putea să fie, Craiova, Rapid, cam tot echipele astea, nu prea ştii nimic de Farul", a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport. 

Gigi Becali: "Am făcut primul 11 ideal la FCSB"

Începutul de sezon îl face pe Gigi Becali să-și configureze planul atât în privința obiectivelor, cât și în privința lotului. Și, așa cum procedează periodic, omul de afaceri a făcut și primul 11 pentru Elias Charalambous. Primul 11... ideal. Gigi Becali pretinde că și l-a creionat în minte însă sporește suspansul. 

"I-am văzut, mi-am dat seama despre ce e vorba... Am făcut primul 11 ideal, dar nu vi-l spun, că nu e corect! De ce nu e corect?

El nu trebuie să știe care e 11 ideal, el trebuie să știe că toți sunt în primul 11 ideal, fiindcă vor intra. Așa a fost, de antrenament, dar nu orice echipă îi dădea 7, ca să îi dai 7, trebuie să o desfaci, trebuie să joci combinativ, nu? Măcar acum, după 7-1, nu mai speră nimeni", a declarat marți seara Gigi Becali la televiziunea Digisport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!