Basarab Panduru dezvăluie: "Bine că a venit! Aleargă de rupe echipa"

Basarab Panduru Dorinel Munteanu Superliga Superliga Basarab Panduru
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Octombrie 2023, 20:14
Data actualizarii: Marti 10 Octombrie 2023, 20:19

Basarab Panduru a vorbit despre un antrenor din Superliga României.

  • Fost internațional român, Basarab Panduru a evidențiat că echipa antrenată de Dorinel Munteanu, Oțelul Galați, aleargă extrem de mult pe durata unui meci

Basarab Panduru dezvăluie: "Bine că a venit! Aleargă de rupe echipa"

Basarab Panduru a lăudat tactica lui Dorinel Munteanu. Înainte de startul noului sezon, Oțelul Galați a realizat un cantonament montan la Vatra Dornei. Antrenorul și-a întărit, astfel, echipa din punct de vedere fizic.

După 12 meciuri desfășurate în primul eșalon, gălățenii se află pe locul nouă cu 14 puncte. În consecință, Oțelul a înregistrat două victorii, opt rezultate de egalitate și două înfrângeri.s

„Mie mi se pare că trebuie să fii jucător, nu director sportiv. Nu este normal să îl cerţi tu pe antrenor. Nu ai voie să spui ce îţi trece ţie prin cap şi să nu ai nicio limită. Asta se face la noi în România! De aia e bine că a venit Dorinel acum cu rezultate. Fiecare îşi dă cu părerea, fiecare e antrenor, iar antrenorul nu mai este antrenor. 

Cine îşi dă cu părerea la Dorinel şi la Hagi? Mie nu îmi place că lumea vorbeşte acum. Atunci când făcea Dorinel pregătirea aia, lumea spunea că nu se mai face aşa ceva. Fotbalul nostru de aia a ajuns cum a ajuns aici. Noi ne antrenăm ca ăia de la City şi nu ne mai antrenăm cum ar fi normal să ne antrenăm. 

Echipa lui Dorinel aleargă de rupe într-un meci”, a spus Basarab Panduru, potrivit OrangeSport.

Basarab Panduru știe care e punctul forte al Oțelului Galați: "Altfel nu ai cum"

Basarab Panduru, fost internațional român, a evidențiat că fără Dorinel Munteanu și tehnica lui de pregătire a echipei, Oțelul Galați nu ar fi obținut atâtea puncte în campionat, mai ales că formația a și promovat la finele stagiunii trecute în primul eșalon.

„Eu am spus după primele etape că cele mai slabe echipe sunt Iaşi şi Oţelul, dar echipele alea o să facă treabă doar datorită antrenorilor, pentru că sunt singurii care pot face puncte cu acei jucători, altfel nu ai cum. 

Mă crezi că mulţi râdeau de el (n.r de Dorinel Munteanu) că 'Băi, din 1970 nu a mai făcut nimeni cantonament la Slănic Moldova. Din 1970 nu a mai făcut nimeni ture de alergare de 1000 de metri'.

(n.r. -  Şi acum aleargă de rup. Fac pressing până în poarta adversarilor) Pentru că Dorinel a ştiut că asta este singura şansă a lor. Să alerge mai mult decât adversarii”, a spus Basarab Panduru, potrivit OrangeSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!