Basarab Panduru Alexandru Isfan FC Arges Superliga

Basarab Panduru, avertisment pentru un jucător promițător din Liga 1: „Bați pasul pe loc și nu e OK!”

Basarab Panduru a avut l-a „urecheat” pe fotbalistul din Liga 1 pe care obișnuia să îl laude. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 11:50
Data actualizarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 11:53

FC Argeș a terminat anul pe locul 11, cu 23 de puncte după 21 de etape. În ultimul joc din 2022, piteștenii au remizat cu CS Mioveni, 2-2, în ciuda faptului că au deschis scorul încă din minutuș 14, prin Alexandru Ișfan (22 ani), în minutul 14. 

Basarab Panduru, observație pentru Alexandru Ișfan

Golul lui Alexandru Ișfan nu l-a mulțumit pe Basarab Panduru (52 ani). Fostul internațional român are pretenții mai mari de la atacantul Argeșului și i-a atras atenția că nu a mai observat o evoluție în jocul său.

„Pe Işfan l-am lăudat, am spus că în doi-trei ani ar trebui să ajungă la echipa naţională, dar iar, la fel ca la Ţicu, bate pasul pe loc şi s-ar putea să îmi pară rău că l-am lăudat.

Încă mai am încredere în el, pentru că... hai să spunem că se adaptează la prima ligă, dar baţi pasul pe loc, Işfane, şi nu e OK”, a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport.

În acest sezon, Alexandru Ișfan a fost utilizat în toate meciurile din campioanat de Andrei Prepeliță (37 ani) și Marius Croitoru (42 ani). În 21 de partide, atacantul cotat de Transfermarkt la 800.000 de euro a marcat de 4 ori și a oferit 4 pase decisive.

În 2022, Alexandru Ișfan a fost curtat de Universitatea Craiova și FCSB. Numai că, Cristian Gentea, primarul Piteștiului, nu a vrut să-l lase să plece sub 1 milion de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!