Barboianu, prima reactie: "JUR cu mana pe icoana ca nu am participat la un meci trucat! Am fost copil sarac si am muncit enorm!" 

Stefan Barboianu a fost dat afara de la Dinamo, iar acum a oferit si prima declaratie.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Mai 2015, 19:00
Data actualizarii: Marti 05 Mai 2015, 19:10

Fostul dinamovist a jucat slab in meciul cu Steaua, cand a comis penalty-ul din care Steaua a deschis scorul pe Arena Nationala. Astazi, Dinamo l-a dat afara.

"Asta e viata! Trebuie sa fiu puternic. Am gresit la acea faza cu Stanciu, imi asum acest lucru. La sfarsitul acestui campionat chiar voiam sa le spun sefilor de la Dinamo ca nu mai pot continua acolo. S-au strans foarte multe din toate punctele de vedere. Au fost multe discutii. Cred ca nu mai puteam sa ajut Dinamo din vara.

Pot sa jur cu mana pe icoana ca n-am participat la vreun meci trucat. Cat timp lumea isi da cu parerea despre mine si nu stie cum sunt de fapt, ma doare. Am fost un copil sarac si am muncit enorm de mult pentru a ajunge aici. Ma doare acest lucru. Am avut o perioada grea prin care am trecut si numai eu stiu cat de mult mi-am dorit sa revin.

Am avut doua nopti in care m-am gandit ce am cautat eu acolo. As vrea sa va uitati sa vedeti cum am jucat eu in acest meci, in afara de acea faza. Nu am fost un zmeu, dar mi-am dorit enorm sa ajut Dinamo pentru a rupe blestemul in fata Stelei.

E o atmosfera incordata in acest moment la Dinamo. Noi am adus-o si tot noi voiam sa o scoatem. De la 17 ani de cand joc in Liga 1 nu am luat parte la veun meci dubios", a spus Barboianu la DigiSport.

Modifică setările cookies