Miercuri 14 Martie 2018, 15:06

Banel, DISTRUS din cauza pariurilor si a pokerului?! Ar fi pierdut 80 000 de euro intr-o saptamana! Prima lui reactie


	Banel, DISTRUS din cauza pariurilor si a pokerului?! Ar fi pierdut 80 000 de euro intr-o saptamana! Prima lui reactie

Banel Nicolita n-are echipa din toamna, dupa ce a parasit-o pe Aris Limassol.

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Mijlocasul are o oferta din Romania, insa nu stie daca va mai juca sau nu fotbal. La 33 de ani, Nicolita se gndeste sa se retraga si sa intre in antrenorat.

Conform Fanatik, Banel ar fi avut o cearta teribila cu prietenii Paraschiv si Radoi. Ambii l-au certat din cauza ca-si pierde timpul si banii la poker si jocuri de noroc. Sursa citata sustine ca Nicolita ar fi pierdut intr-o saptamana chiar 80 000 de euro!

"Nu e nimic adevarat cu pokerul! Ce sa spun? E destula lume rea si invidioasa care vorbeste numai prostii. Nu am facut rau nimanui si nu vreau sa fac rau. Si nici nu o sa fac. Imi vad de treaba mea. Vreau sa vad daca mai joc fotbal pana la vara. Daca nu, ma retrag si iau o grupa de copii sa o antrenez. Trebuie sa-mi pregatesc deja drumul pe care sa o apuc dupa ce termin cu fotbalul", a spus Banel pentru Fanatik.

Citeste si:

Banel Nicolita

Românii care ar putea să schimbe piaţa imobiliară din Marea Britanie. Invenția lor i-a adus în atenția guvernului britanic