Miercuri 14 Martie 2018, 15:06

Banel, DISTRUS din cauza pariurilor si a pokerului?! Ar fi pierdut 80 000 de euro intr-o saptamana! Prima lui reactie


	Banel, DISTRUS din cauza pariurilor si a pokerului?! Ar fi pierdut 80 000 de euro intr-o saptamana! Prima lui reactie

Banel Nicolita n-are echipa din toamna, dupa ce a parasit-o pe Aris Limassol.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Mijlocasul are o oferta din Romania, insa nu stie daca va mai juca sau nu fotbal. La 33 de ani, Nicolita se gndeste sa se retraga si sa intre in antrenorat.

Conform Fanatik, Banel ar fi avut o cearta teribila cu prietenii Paraschiv si Radoi. Ambii l-au certat din cauza ca-si pierde timpul si banii la poker si jocuri de noroc. Sursa citata sustine ca Nicolita ar fi pierdut intr-o saptamana chiar 80 000 de euro!

"Nu e nimic adevarat cu pokerul! Ce sa spun? E destula lume rea si invidioasa care vorbeste numai prostii. Nu am facut rau nimanui si nu vreau sa fac rau. Si nici nu o sa fac. Imi vad de treaba mea. Vreau sa vad daca mai joc fotbal pana la vara. Daca nu, ma retrag si iau o grupa de copii sa o antrenez. Trebuie sa-mi pregatesc deja drumul pe care sa o apuc dupa ce termin cu fotbalul", a spus Banel pentru Fanatik.

Citeste si:

#Banel Nicolita

Liviu Dragnea a anunțat înființarea unui grup special în PSD, de 9 persoane