Banel a facut a doua nunta in mai putin de un an! Si-a vazut mireasa abia la biserica: Cum a reactionat cand a vazut-o in rochie

Banel a facut a doua nunta in mai putin de un an. A sperat sa fie eliberat Becali ca sa-i fie alaturi. L-a asteptat degeaba. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Iunie 2014, 20:34
Data actualizarii: Duminica 15 Iunie 2014, 20:40

Nici tatal lui Banel n-a fost la nunta. Banel a inchiriat o limuzina pentru nunta de la Braila. In decembrie a facut cununia civila, iar acum s-a casatorit religios.

Intre cele doua evenimente, Banel a devenit tata. Banel isi face luna de miere in Romania, in 3. Fiica Amalia ii va insoti pe miri.

"E foarte cuminte si ii multumesc lui Dumnezeu, o pupa, ca mi-a dat asemenea printesa", spune Banel Nicolita.

Banel a respectat traditia si a vazut rochia miresei doar in ziua nuntii, la biserica.

"Ziua de azi a fost incarcata, cu de toate, minunat, senzational.", spune Banel Nicolita.

"Am putin emotii. E cea mai fericita zi din viata mea. Cand m-a vazut in rochia de mireasa, Banel mi-a spus ca sunt superba", spune Cristina Nicolita.

Tatal lui Banel n-a venit la nunta: "I-am dat banuti sa-si ia ce isi doreste el, dar el mi-a zis ca nu isi doreste sa vina pentru ca nu vrea sa faca scandal la cel mai important moment din viata mea", spune Banel.

"Cu siguranta ca mi-as fi dorit sa fie si Gigi Becali, daca era acasa cu siguranta venea si dansul, dar asta-i viata.", a mai declarat Banel.

Modifică setările cookies