"Ba, iti dau 10 ca sa te inveti minte" Dragomir a dezvaluit ce se intampla cu Becali de cand l-a batut cu 3-1: "Mi-e si rusine"

"Ba, iti dau 10 ca sa te inveti minte" Dragomir a dezvaluit ce se intampla cu Becali de cand l-a batut cu 3-1: "Mi-e si rusine"

Steaua a pierdut la Voluntari cu 3-1.

"Nu am mai vorbit cu Gigi ca mi-a fost rusine, mi-a dat jucatori gratis, ii si plateste si i-am tras o bataie de o tine minte toata viata. Gigi Becali cu mine a fost gentleman, nu mi-a luat bani pe jucatori. Noi avem o echipa cu care putem bate pe oricine. Nu o sa ii dau in viata mea telefon lui Ganea, Gigi e patron, eu nu sunt patron sa sun la pauza. Nu a venit la meci pentru ca stia ca eu am echipa puternica, a crezut ca imi da 10. El mi-a zis inainte "ba, iti dau 10 ca sa te inveti minte", apoi nu am mai vorbit cu el.", a declarat Dragomir la Sport.ro.

"Kone costa 3 milioane de euro acum, in vara o sa valoreze 13 milioane", a declarat presedintele lui Voluntari in gluma, despre omul care a rapus Steaua.

Fostul presedinte LPF a comentat si evaluarea brandului Steaua la 57 de milioane de euro, atat cat arata expertiza efectuata de Clubul Sportiv al Armatei.

"Evaluarea aia de 57 de milioane e o gluma. Cum sa pui atatia bani pe o emblema. Aia nici nu au echipa si evalueaza brandul. Doi lei face brandul, nici macar atat.", a spus Dragomir

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!VIDEO PROTVPLUS.RO

Comisia pentru votul în diaspora: Votul se va desfăşura pe parcursul a trei zile
BRAT