Azi s-a judecat cazul Barboianu la LPF! Negoita nu a venit cu dovezile! Cum s-a aparat fundasul acuzat de BLATURI cu Steaua

Azi s-a judecat cazul Barboianu la LPF! Negoita nu a venit cu dovezile! Cum s-a aparat fundasul acuzat de BLATURI cu Steaua

LPF a judecat azi cazul Barboianu, dupa acuzatiile dure ale lui Ionut Negoita de dupa meciul cu Steaua. 

"Va pot spune sigur ca nu e la prima abatere, stiu cine, stiu locul, stiu despre cat e vorba, stiu lucruri pe care le voi spune in fata autoritatilor. M-am saturat sa fiu injurat de catre publicul dinamovist si recunosc ca nu m-am informat bine cand l-am luat pe acest baiat.", spunea Negoita intr-o conferinta de presa dupa infrangerea din meciul cu Steaua.


Comisiile LPF s-au sesizat, iar Negoita si Barboianu au fost chemati la audieri. Astazi a fost termen, insa doar Barboianu s-a prezentat. Decizia a ramas in pronuntare.


"Am incredere in comisii, astept o confruntare cu Negoita, sa prezinte dovezile. Mi se pare ciudat ca n-a mai zis nimic dupa conferinta aia, acum n-a venit. Eu sunt curat ca lacrima, pot sa merg oriunde cu capul sus. O sa il dau in judecata dupa ce se pronunta verdictul comisiei", a declarat Barbaoianu, care a mai anuntat ca are deja oferte.

"Am niste oferte, dar pana nu semnez nu pot sa zic de unde sunt", a mai spus fundasul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

EUobserver: Patru persoane au murit în Rusia după ce au fost vaccinate cu Sputnik V
BRAT
Modifică setările cookies