Avantajul de a fi propriul sef :) Gica Hagi: "Orice alt patron m-ar fi dat afara dupa 0-5". Ce spune despre debutul Viitorului in Europa si care este marele sau vis

Viitorul lui Hagi a debutat cu o infrangere la scor in Europa. Pustii "Regelui" au incasat nu mai putin de 5 goluri pe terenul lui Gent, primul lor contact cu fotbalul "mare" fiind unul extrem de dur.

Gica Hagi a vorbit din nou despre infrangerea suferita la debutul in Europa League. Patronul-antrenor al Viitorului, care se pregateste de meciul cu Steaua, a gasit puterea sa si glumeasca: "Cred ca orice alt conducator ma dadea afara".

"Rezultatul e dur, am luat goluri multe. Noi am vrut sa iesim la joc, stiti filosofia mea. Am facut o prima repriza buna, dar usor-usor au venit peste noi, am luat si doua goluri din faze fixe.

A fost un test, un examen din care trbeuie sa invatam ceva.

Pentru mine, cum a zis si Cruyff, 0-1 sau 0-5 e acelasi lucru. Tot o infrangere e! O sa incercam sa folosim meciul retur pentru cresterea noastra. 

Mie nu mi-a fost frica sa merg la Gent. Am iesit la duel si am luat 0-5. Dar asta-i drumul, trebuie sa iesim la lupta, nu sa stam sa ne aparam", a spus Gica Hagi.

Hagi a mai vorbit despre proiectul sau si despre cum poate fotbalul romanesc sa redevina competitiv.

Ne analizam, trebuie sa ne motivam. Drumul e lung si nu e pavat numai cu zahar. E si cu sare, pe care noi am gustat-o acum.

Pe zi ce trece ne dam seama ca suntem departe de nivelul european la care eram, dar speranta moare ultima. 

Fiecare echipa trebuie sa-si faca acedemie, apoi sa existe competitii bune, in care jucatorii sa evolueze.

Cluburile din prima liga, dar si din a doua sau a treia, ar trebui sa aiba academii. Dar nu exista finantare.

Ungurii fac deja asta, lucreaza si ne-au luat-o in fata.

Obiectivul meu final este sa construim o echipa nationala care sa depaseasca Generatia de Aur. Asta e motivatia mea. Sa gasim unul mai bun ca Hagi, sa nu mai stati toata ziua sa vorbiti de mine. Sa gasim un decat mai bun decat am fost eu", a spus Gica Hagi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Primul deces în România al unei persoane infectate cu varianta Delta de Covid-19
BRAT
Modifică setările cookies