Superliga

Au venit BANII la Rapid, dar jucatorii NU mai inteleg nimic! "E bine ca macar unii dintre noi au unde sa DOARMA!"

Haosul continua la Rapid: Daniel Pancu spune ca din 100.000 de euro drepturi TV, el si colegii sai nu au primit nimic.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Iulie 2014, 07:43
Data actualizarii: Marti 22 Iulie 2014, 10:44

Pancu a vorbit pentru Digi despre situatia in care se afla acum clubul Rapid.

100.000 de euro?

Suma a fost virata de LPF in conturile Rapidului in urma cu doar cateva zile, dar jucatorii nu au primit nimic.

Banii au mers pentru acoperirea datoriilor pentru care clubul le avea catre baza ProRapid, acolo unde fusese interzis inca din luna mai.

Chiar daca se asteptau la plata macar a unui salariu restant, Pancu spune ca rapidistii nu au incasat nimic.

"Nemultumirile exista in continuare. Am inteles ca la club a intrat o suma in jur de 100.000 de euro de la LPF, din drepturile de televizare. Din aceasta s-a rezolvat o problema foarte importanta, zic eu, atat pentru noi, cat si pentru club, aceea de a reveni la baza noastra de pregatire, care ne-a lipsit foarte mult.

E adevărat, ne asteptam la cel putin un salariu. E dreptul nostru sa fim nemultumiti in continuare, dar pe de alta parte putem sa spunem ca s-a rezolvat o problema poate chiar mai importanta decat a noastra, pentru ca pana la urma foarte multi bani in plus nu am fi primit.

Sunt multi nemultumiti, in primul rand cei din provincie care au chirii de platit. Acum li s-a asigurat la Mogosoaia, din ce am inteles zilele astea, si de asta probabil e foarte important sa ne intoarcem la Pro Rapid, pentru ca practic vor avea unde sa doarma cei care nu-si mai puteau permite sa inchirieze ceva", a spus Pancu.

Rapid are probleme financiare, inca. Doar 15 jucatori sunt legitimati in Giulesti, iar preluarea clubului de catre un investitor nou inca nu s-a rezolvat.

Modifică setările cookies