Superliga

Au schimbat strategia din mers. Ce se intampla cu postul de portar la Steaua dupa ultimele evolutii ale lui Cojocaru

Steaua joaca returul cu Trencin miercuri la ProTV

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Iulie 2015, 10:33
Data actualizarii: Miercuri 15 Iulie 2015, 10:48

Steaua l-a pierdut in aceasta vara pe Arlauskis gratis, dupa ce lituanianul si-a terminat contractul cu echipa ros-albastra. Acesta l-a inlocuit pe Tatarusanu care a plecat in urma cu 2 veri la Fiorentina, de asemenea gratis.

Conducerea Stelei a anuntat ca echipa se va intari in aceasta vara cu un alt portar cu experienta, capabil sa apere in meciurile de Champions League, pe lista fiind Pecanha, Grahovac, Felgueiras sau Veselevsky.

Niciunul dintre cei patru nu a ajuns insa la Steaua asa ca ros-albastrii au mers "pe burta" si au inceput sezonul cu portarii din lot, Cojocaru si Nita. Cei doi au fost rezerve atat in "mandatul" lui Arlauskis cat si in cel al lui Tatarusanu.

Faptul ca Steaua va merge pe mana celor doi portari si nu va mai face nicio achizitie a fost confirmat si de presedintele clubului: "Cojocaru e crescut in acest club de la varsta de 8 ani. Ori daca el se prezinta foarte bine... Nita este un portar care se pregateste foarte bine si a dovedit pe finalul de campionat si nu numai ca e un portar pe care ne putem baza. In acest moment nu cred ca se pune problema aducerii unui alt portar", a mai spus Valeriu Argaseala.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!