Liga 1

Au oprit "robinetul". Raspunsul Pandurilor dupa ce Steaua a pus ochii pe Momcilovici: "Doar daca il dau pe Chipciu la schimb"

Stelistii au declarat ca il vor pe Momcilovic.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Octombrie 2015, 08:50
Data actualizarii: Miercuri 21 Octombrie 2015, 08:59

Steaua si-a manifestat interesul pentru Momcilovici inainte de meciul direct din acest week-end, din Liga I. Fundasul stanga al Pandurilor este declarat netransferabil de conducerea gorjenilor, care au lasat o "legiune" intreaga de jucatori sa mearga la Steaua in ultimii ani, printre care Chiriches, Pintilii, Breeveld, Radut, Pacurar sau Martinovic.

"E o tactica mai veche, neoficiala. In momentul in care urmeaza un meci cu Steaua, unul dintre cei mai buni jucatori de la adversari e dorit acolo. Am luat-o ca pe o gluma, o strategie ineficienta de a perturba tabara adversa. Tot in aceasta toamna, inainte de meciul cu Steaua, era dorit Roman. Nu a plecat. Acum e dorit Momcilovici. Nu va pleca nici el. Momcilovic poate pleca la Steaua asa cum poate veni Chipciu la Pandurii in iarna", a spus Narcis Raducan.

Raducan nu a fost singurul care i-a atacat pe stelisti. Acesta a fost sustinut de antrenorul clubului, Edi Iordanescu: "Asta nu e o coincidenta, e o strategie lipsita de fair play. Mai ales ca asa s-a petrecut si inaintea meciului tur, cand cei de acolo transmiteau ca il doresc pe Mihai Roman. Imi doresc ca astfel de practici sa dispara din peisaj pe viitor", a declarat Edi Iordanescu, antrenorul Pandurilor.

Acesta a adaugat ca daca e cazul, va raspunde si el cu aceeasi moneda: "Ii vrem si noi pe Tade, Muniru si Breeveld. Momcilovici e profesionist, e exclus sa plece de la echipa".

Modifică setările cookies