Au mai facut un "transfer" :) Andone are la dispozitie un nou jucator la mijlocul terenului! "E la un nivel fizic deosebit"

Au mai facut un "transfer" :) Andone are la dispozitie un nou jucator la mijlocul terenului! "E la un nivel fizic deosebit"

Marti, 27 septembrie: Borussia Dortmund - Real Madrid, in direct la ProTV!

Ioan Andone are la dispozitie un nou jucator. Desi campania de transferuri s-a incheiat oficial, Dinamo se poate baza pe May Mahlangu, un sud-african cu selecti in echipa nationala. Acesta a fost adus in vara la echipa insa nu a avut timp sa debuteze, fiind nepregatit fizic:

"Pentru meciul cu Concordia Chiajna am tot lotul valid. O noutate in lot este May, care va face parte dintre cei 18 jucatori. Nu stiu daca va juca de la inceput, pentru ca nu a apucat sa joace nici macar un amical pâna acum. Dar e pregatit fizic, e la un nivel deosebit”, a declarat Ioan Andone.

Acesta a analizat si meciul de sambata seara, cu Concordia:

”Ne asteapta un meci greu, prin prisma meciului Concordiei cu Botosaniul, pe care l-a pierdut. Am vazut meciul, o echipa buna, un 4-4-2 cu doi atacanţi buni, cu mare experienţa, Pena si Constantinescu. Trebuie sa avem grija si la Pena si la Constantinescu. Pena e unul dintre cei mai buni atacanţi la jocul aerian. Daca vom reusi sa facem sase puncte in urmatoarele doua partide, cu Concordia si Botosani, suntem acolo. asta ne e obiectivul. Am si spus ca daca facem sapte puncte din 3 meciuri pâna când se va intrerupe campionatul e in regula. Desi puteam sa ne gândim la 9 puncte”, a mai spus Andone.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coduri galbene şi portocalii de caniculă şi furtuni până duminică, în mare parte din țară. Prognoză specială pentru București
BRAT
Modifică setările cookies