Au inventat un nou golgheter si se pregatesc de alte vanzari importante. Pandurii, echipa care produce jucatori din nimic. Cum arata cel mai bun "11" din ultimii ani

Ion Alexandru a facut la Transfer Market o scurta analiza a echipei care a produs numerosi fotbalisti in ultimii ani, descoperindu-l si pe cel care pastreaza inca titlul de "cel mai scump jucator roman".

Pandurii se pregatesc de un nou val de vanzari masive! Steaua a pus ochii pe golgeterul Hora, iar Dinamo il vrea pe Radut.

In ultimii ani, Pandurii Targu Jiu a fost o pepiniera de lux pentru Becali. Chiriches, Pintilii, Martinovic, Pacurar, Gabi Matei si Breveeld au ajuns la Steaua in ultimii 5 ani.

Ultimul capitan al Pandurilor ajuns in Bucuresti este Anton, dar nu la Steaua, ci la Dinamo. 

Gorjenii au vandut foarte bine si in strainatate: Eric a ajuns la arabi, Nistor in Franta, Viera in Turcia, Mihai Roman in Olanda. De departe cel mai tare transfer a fost cel al lui Alex Maxim la Stuttgart, pe 1,5 milioane. 

Acum, sefii clubului gorjean ar vrea minimum un milion de euro pentru Hora.

De asemenea, pe la Pandurii au trecut si antrenori care au avut ceva de spus in Liga I. Dupa Grigoras si Pustai, acum a venit randul lui Edi Iordanescu, cel sub comanda caruia echipa traverseaza o perioada foarte buna.

Pandurii ocupa in acest moment locul 3 al Ligii I, la egalitate cu Viitorul (2). Ambele formatii au cate 33 de puncte, cu 4 mai putine decat Astra, dar cu 3 mai multe decat Steaua si Dinamo.

Cum ar arata cel mai bun 11 al Panduriilor

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies