Liga 1

Au incasat 15 milioane de euro, dar nu si-au platit chiria la Domnesti! Stelistii au taiat invitatiile pentru glorii la meciul cu City!

Manchester City - Steaua, miercuri, 21:45, la ProTV! 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 August 2016, 08:03
Data actualizarii: Marti 23 August 2016, 08:04

Gigi Becali a castigat aproape 15 milioane de euro in aceasta vara din calificarea in grupele Europa League si vanzarea de jucatori, dar patronul Stelei nu a platit chiria pentru baza de la Domnesti, scrie Gazeta Sporturilor. Steaua s-a mutat acolo in urma cu opt luni, insa Becali nu a platit nimic pana acum din suma de 50.000 de euro datorata proprietarului bazei. 6500 de euro este chiria lunara pe care s-au angajat stelistii sa o plateasca la Domnesti, mult mai putin decat plateau in Ghenceaa. Becali trimitea la Armata 24.000 de euro pe luna pentru a folosi baza MApN.

Patronul Stelei a avut grija mare de incasari in aceasta perioada. La meciul cu City a decis sa nu le mai ofere invitatii gloriilor clubului, asa cum o facea de obicei. "Sa le dati la meciurile de campionat!", le-a transmis Becali angajatilor clubului, potrivit Gazetei Sporturilor. Becali a castigat 1,5 milioane de euro de la meciul cu City de pe teren propriu, cat suma de transfer a lui Florin Tanase de la Viitorul. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies