Au 'FUGIT' din Liga I? Situatia financiara de la cluburile din Romania a speriat jucatorii! Cati straini mai sunt in Liga I:

Au 'FUGIT' din Liga I? Situatia financiara de la cluburile din Romania a speriat jucatorii! Cati straini mai sunt in Liga I:

Liga I are in acest an cel mai mic numar de straini din ultimele sezoane.

Cluburile din Liga I au probleme cu insolventa, cu justitia sau cu banii. Conducatori cercetati penal, unii deja condamnati, care 'uita' sau nu mai pot plati salariile imense din anii trecuti. Toate au facut ca transferurile de jucatori straini spre Liga I sa fie din ce in ce mai greu de realizat.

Iar numarul lor a scazut in acest sezon, considerabil. Dintre cei care jucau in Romania in anii trecuti, multe nume grele au parasit deja Liga I.

In acest sezon, in Romania mai joaca 152 de jucatori din afara tarii, dintr-un total de 45 de state. Un numar semnificativ mai mic decat in trecut.

In sezonul 2012-2013 erau, in total, 184 de jucatori straini in Romania; sezonul trecut, in 2013-2014, in Liga I activau 199.

Brazilienii sunt cei mai numerosi jucatori in campionatele din Europa - 515 jucatori din aceasta tara sunt angrenati in competitiile de aici. Urmatoarea tara ca numar de jucatori trimisi in Europa este Franta - 269, apoi vine Serbia - 205.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Liviu Dragnea, trimis în judecată pentru trafic de influență în dosarul vizitei în SUA. Care sunt acuzațiile
BRAT
Modifică setările cookies