Liga 1

Atletico Madrid deschide o academie de fotbal la Bucuresti! Presedintele clubului vine in Romania!

Atletico Madrid va avea o academie de fotbal in Bucuresti.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Iunie 2014, 07:58
Data actualizarii: Miercuri 25 Iunie 2014, 09:03

Atletico Madrid va avea o academie de fotbal la Bucuresti, dupa parteneriatul pe care clubul spaniol il va semna cu o scoala de fotbal din capitala Romaniei, Regal Sport Club Bucuresti.

Contractul urmeaza sa fie semnat astazi, 25 iunie, iar la ceremonie vor fi prezenti cei mai importanti oameni din conducerea clubului - presedintele Enrique Cerezo, directorul general Emilio Guttierez si directorul general al Fundatiei Atletico de Madrid, German Robles.

"Academia de fotbal Atletico de Madrid de la Bucuresti este primul proiect european de acest fel al clubului madrilen si se inscrie intr-o strategie mai larga de expansiune internationala cu scopul de a promova valorile fotbalului spaniol precum si metodele de formare a tinerilor fotbalisti", se arata in comunicatul clubului.

Regal Sport Club Bucuresti a fost infiintat in septembrie 2011, cand, in urma unei selectii la nivel local, au fost alesi jucatori de fotbal cu varste intre 9 si 12 ani. Primii 20 de jucatori au urmat in stagiu de pregatire si evaluare la Paris Saint Germain.

Modifică setările cookies