Liga 1

"Ati venit sa ma luati la misto?" Reactie incredibila a lui Radoi cand a vazut ca e filmat la cursuri in Moldova! VIDEO

Radoi a avut o reactie agresiva la adresa jurnalistilor moldoveni.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Octombrie 2015, 09:30
Data actualizarii: Joi 08 Octombrie 2015, 09:33

Mirel Radoi se afla in Moldova, acolo unde merge la cursurile scolii de antrenori din Chisinau. Acesta mai are 6 luni de cursuri si va lua licenta C, ce ii va permite sa antreneze la copii si juniori. Pentru a fi antrenor principal sau secund, are nevoie insa de licenta A.

Radoi a ales sa mearga la cursuri in Moldova pentru ca moldovenii nu cer ca cei care se inscriu la cursuri sa aiba BAC-ul luat, cerinta eliminatorie insa in Romania. Radoi are colegi de grupa de la mai multe cluburi, Milsami Orhei, Spicul Chiscareni sau FC Dinamo-Auto, dar si pe Alexandru Piturca, fiul lui Victor Piturca. Publika.md anunta ca Radoi ar putea avea un nou coleg celebru, pe Adi Mutu.

Antrenorul Stelei a avut o reactie agresiva atunci cand a fost abordat de niste jurnalisti moldoveni pentru a acorda un interviu. "Voi daca aveti ceva si ma respectati pe mine nu veniti aici. Voi nu ma luati la misto, daca vreti sa ne luam la misto ne luam la misto, eu nu am libertate?", a spus Radoi, care a tinut sa nu fie filmat.

"Este si el un elev ca si noi la randul nostru la moment. A fost destul de ascultator. A fost baiat la locul lui. Practic, nici nu s-a auzit. S-a salutat cu toti. Este un baiat destul de educat. A jucat la un nivel destul de înalt, dar eu stiu ca omul de genul asta este mult mai inteligent, decat cei care joaca la un nivel mai prost. Poti discuta cu el pe orice tema", a spus fotbalistul echipei Spicul Chiscareni, Stanislav Luca, despre Radoi.

Modifică setările cookies