"Ati facut blat si v-ati vandut!" Ruptura intre echipa si galeria lui Dinamo! Ce s-a strigat aseara la meciul cu CFR Cluj:

"Ati facut blat si v-ati vandut!" Ruptura intre echipa si galeria lui Dinamo! Ce s-a strigat aseara la meciul cu CFR Cluj:

Dinamo a fost invinsa de CFR Cluj in 'Groapa', scor 3-0.

Dinamo a inregistrat aseara a doua infrangere consecutiva, iar galeria a continuat razboiul cu jucatorii, dupa jocul suspect de modest, etapa trecuta, cu FC Brasov.

"Meciul trecut ati facut blat si v-ati vandut", a fost scandarea preferata de ultrasii dinamovisti.

Dupa 0-3 cu CFR Cluj, atat antrenorul Flavius Stoican, cat si capitanul Dragos Grigore, au pus infrangerea usturatoare si pe seama presiunii venite din tribune: "Jucatorii nu au putut sa treaca peste tot ce s-a vorbit saptamana trecuta, peste speculatiile legate de meciul cu Brasov."

La peluza, un suporter a afisat un steag pe doua bete pe care scria "Against Fixed Matches", iar fanii au scandat minute in sir "La Dinamo vrem dinamovisti".

Pe final de meci, fanii au trecut de la acuze de blat la ironii. L-au aplaudat intens pe Joel Thomas, in momentul in care a intrat pe teren in locul lui Cosmin Matei, iar la 3-0 scandarea preferata a fost "Suntem mandri de voi".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT