"Atacantii nostri si-au facut treaba in retur!" Cine este stelistul care s-a uitat la alt campionat sezonul trecut :)

"Atacantii nostri si-au facut treaba in retur!" Cine este stelistul care s-a uitat la alt campionat sezonul trecut :)

Paul Papp probabil ca s-a uitat la alt campionat :) Acesta considera ca Steaua nu a avut o cadere in returul trecut, cand a fost la cateva minute de pierderea titlului desi a avut un avans imens in fruntea Ligii I la finalul turului, si considera ca atacantii Stelei si-au facut treaba in retur, desi acestia au marcat impreuna 5 goluri!!!

"Avem un program destul de incarcat dar noi in fiecare meci tragem tare, ne odihnim apoi si speram sa scoatem maximum din meciuri. Trencin este o echipa periculoasa care a luat campionatul si are niste jucatori valorosi. Parerea mea e ca avem un lot valoros, suntem multi jucatori de echipa nationala si orice jucator de valoare vine e binevenit. Chiar daca nu mai vine nimeni suntem un lot valoros si ne descurcam. Nu e adevarat ca am avut o cadere in retur, am castigat campionatul. Tade a fost golgheter, Hamza e si el jucator de mare valoare, sa lasam timpul sa decida daca vin sau nu. Se stie ca Keseru e un prieten foarte bun de al meu dar nu depinde de mine sa vina la Steaua. Atacantii pe care ii avem in lot sunt de valoare si si-au facut treaba in retur.", a spus Paul Papp intr-o conferinta de presa, astazi, in Austria.

Atacantii pe care Steaua i-a avut in returul campionatului trecut, si pe care inca ii mai are in lot, sunt Tucudean, Iancu si Vilceanu. Cei trei au marcat in total 5 goluri, 3 pentru Tucudean si 2 pentru Iancu, in timp ce Vilceanu nu a inscris niciodata.

De altfel, dupa plecarea lui Keseru la Al Gharafa, in Qatar, stelistii nu au reusit sa gaseasca un jucator care sa ii ia locul acestuia, chinuindu-se sa isi pastreze titlul de campioni desi aveau 13 puncte avans fata de ASA la finalul turului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies