Atac incredibil al lui Radoi catre Sumudica: "Au un singur tricou, si ala e decolorat, si isi ridica gulerul in stilul mafiot si stau ca la bar si fac pe mascaricii"

Mirel Radoi le-a raspuns contestatarilor sai extrem de dur.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Octombrie 2015, 14:34
Data actualizarii: Joi 01 Octombrie 2015, 17:01

Radoi spune ca sunt antrenori care il critica pentru ca sunt invidiosi pe el. Sumudica a fost unul dintre cei care a criticat dur Steaua de cand echipa a fost preluata de Radoi. Dica s-a contrat saptamana trecuta cu antrenorul Astrei, care a cerut pace. Radoi il ataca dur azi pe Sumudica. 

"Sunt si antrenori precum Mourinho care pot sta pe banca linistiti. Eu nu as putea sa stau asa, dar nu am incotro. Italienii, campioni mondiali, sunt si ei nebuni ca nu cer Bac-ul?"

"Oamenii care vorbesc la conferinte despre fotbal, precum Stoican si Hagi, sunt dati 2 minute. Aia care au un singur tricou, si ala e decolorat, si isi ridica gulerul in stilul mafiot si stau ca la bar si fac pe mascaricii sunt dati jumatate de ora la TV"

"Nu ma asteptam sa fiu atat de hulit in tara mea. Ajungi sa fii mai respectat in alte tari. Am fost sunat din Emirate sa fac scoala de antrenori acolo."

"Va spun despre oamenii care apar si dau teme despre fotbal. Am ramas neplacut surprins ca anul trecut se propunea in locul lui Galca, antrenor care a castigat trei trofee, si a aparut acum la meciul Chiajna - Dinamo ca de fapt Chiajna joaca un sistem 4-1-4-1. Eu nu am licenta de antrenor, dar mi-am dat seama ca joaca 4-2-3-1. Nu pot juca niciodata asa. Oamenii care chiar vorbesc despre fotbal sunt mai putin bagati in seama", a spus Radoi intr-o conferinta de presa.

Modifică setările cookies