Atac in haita la Marica! Sefii lui Dinamo il acuza si de tradare si de minciuna: "Avea oferta de la Dinamo, a ales Steaua pentru bani"

Marica, un tradator si un mincinos. E atacul dur al dinamovistului Negoita, dupa ce Marica a ales Steaua. "Marica.... a cantat cu galeria ca e caine pana la moarte si s-a dus la Steaua. Urat" - spune Giani Kirita.

"Steaua m-a dorit cel mai mult" - a declarat Marica dupa ce a facut prima poza in tricoul Stelei. "Cel mai mult l-a dorit Dinamo ! Numai ca oferta Stelei a fost mult mai buna decat cea a lui Dinamo", spune Chivorchian.

"M-a deranjat ca Dinamo nu m-a cautat. L-am vizitat pe Cornel Dinu inainte sa aleg Steaua" - spune Marica. "Domnul Marica ascunde o tradare cu o minciuna. A fost contactat de Rednic si Danciulescu. Oferta lui Dinamo era extrem de serioasa si avea girul meu" - spune Negoita.

Marica a facut primul antrenament cu Steaua, la 3 ore dupa ce a ajuns in Turcia. N-a mai jucat de 6 luni din cauza unei accidentari. Marica si-a asigurat picioarele pentru 4 milioane de Euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Președintele Klaus Iohannis: ”Reanalizarea legilor justiției nu mai poate fi amânată”
BRAT

Modifică setările cookies