ATAC fara precedent la jucatori! "Le lipseste mintea, idiotii nu au fost in stare de NIMIC" Patronul Astrei a luat foc dupa infrangerea cu Vaslui!

Autor: Sport.ro
Sambata 27 Aprilie 2013, 23:44

	ATAC fara precedent la jucatori! "Le lipseste mintea, idiotii nu au fost in stare de NIMIC" Patronul Astrei a luat foc dupa infrangerea cu Vaslui!

Astra a pierdut in fata Vasluiului, iar patronul echipei s-a suparat rau pe jucatori, mai ales pe portarul Lung.

"Le lipseste mintea, ca muschi mai au ceva pe ei. Daca iei un gol asa cum am luat in min. 44, nici nu pot sa comentez despre el. Silviu Lung nu mai prinde echipa, dupa meciul asta, pana in toamna! Jucatorii nostri idioti nu au fost in stare de nimic! Ne-a batut o echipa foarte slaba", a spus patronul Astrei la DigiSport.

"Asa cum am jucat in seara asta, tot ce am muncit se va duce pe apa sambetei. Portarul Lung a gresit la gol si ca atare a fost schimbat. Noi suntem de vina ca ne-am batut joc de munca noastra. Petrolul si Pandurii sunt aproape de locul 2, noi nu mai putem emite pretentii pentru acea pozitie. Jucatorii nu au niciun motiv sa aiba o asemenea atitudine, nu e normal sa faca asta, sa se prezinte asa. Ne-am batut singuri, e pacat", a spus si Dinu Gheorghe, la DigiSport.

TOATA Romania vede Romania! Feroe - Romania, sambata, ora 19:00, in direct la PRO TV!

Vrem din nou la Euro! Luni, 20:30, Romania U21 - Irlanda de Nord U21, in direct la PRO TV!

Sfânta Parascheva 2019. LIVE: Slujba de la pelerinajul-record din Iaşi
BRAT