Atac fara precedent al lui Burleanu la Becali: "Nu e patronul Stelei! Doar un om din anturajul ei!" Replica lui Becali a venit imediat

Gigi Becali s-a opus fara succes noii reguli prin care cluburile din Liga I sunt obligate sa plateasca 10% catre copii si juniori din fiecare transfer. 

Becali s-a opus si i-a acuzat de comunism pe cei de la FRF, dar Valeriu Argaseala a votat legea in Comitetul Executiv. Razvan Burleanu i-a raspuns la fel de dur lui Becali, insa patronul Stelei a acceptat pana la urma noua regula a FRF.

"Becali nu e patronul Stelei, e doar un om din anturajul clubului. El conduce Steaua prin interpusi",
i-a raspus Burleanu lui Becali dupa declaratiile de azi.

"Sunt niste vorbe aiurea, bine, sunt din anturajul Stelei, care e problema asta? Ce conteaza? Eu le-am aruncat niste vorbe foarte grele, e normal sa aiba si ei o contraofensiva. I-am jignit foarte tare", a declarat Becali la Sport.ro.

"Regula asta cu 10% intra abia peste 5 ani, atunci sa se ia din urma daca s-au investit in centrele de copii si juniori. Eu nu am nicio problema cu asta. Plus ca in 5 ani se mai si regleaza. Eu oricum 10% din ce vand, oricum cumpar jucatori. Se pune si suma de transfer pe care o platesti. Eu l-am luat pe Tanase cu 1,8 milioane cu TVA cu tot, plus pe acel pusti Dennis Man, plus terenurile pe care le-am facut la Berceni. Am investit de 3 milioane de euro in tineri, cu salariile de la echipa a doua cu tot, deci sunt eligibil sa vand de 30 de milioane de euro. Sunt acoperit. Era vorba de principiu, nu e normal sa nu traim in mocirla. E o lege nelegala, ne constitutionala, e dubla impozitabila",
a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

Becali a investit in noua baza a Stelei de la Berceni, acolo unde vrea sa construiasca si o academie care sa rivalizeze cu cea a lui Hagi.

"Vreau sa fac o academie ca a lui Hagi, poate sa dureze 3-4 ani, o sa am niste reguli unice. Fara telefon mobil, stai ca la internat. Daca va convine bine, daca nu, asta e, o sa le spun si parintilor. Nu ne putem bate cu ei decat daca ducem o viata din asta militareasca. Altfel nu ne putem bate cu selectionata lumii",a mai spus Becali la Sport.ro. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies