Astra trebuie sa ii plateasca lui Piturca 200.000 de euro desi nu a antrenat nicio zi la Giurgiu! Cum s-a ajuns in acesta situatie

Astra trebuie sa ii plateasca lui Piturca 200.000 de euro desi nu a antrenat nicio zi la Giurgiu! Cum s-a ajuns in acesta situatie

UPDATE! Victor Piturca a comentat stirea, declarand ca nu e implicat Gaman in niciun fel ci e vorba de o suma imprumutata clubului: "L-am sunat pe Petre Buduru mai inainte si l-am anuntat ca voi spune adevarul. Acum 2 saptamani, domnul Buduru mi-a cerut ajutorul sa imprumut clubul cu 200.000 de euro pentru ca sunt intr-o situatie delicata.", a spus Piturca la Dolce.


Astra are probleme financiare din ce in ce mai mari, dupa ce patronul a intrat la puscarie. Giurgiuvenii se bat la titlu si sunt pe primul loc in Liga I, la 8 puncte de principala contracandidata la trofeu, cel putin din punct de vedere declarativ, Steaua.

Giurgiuvenii au de platit mai multe datorii, pentru care au fost amenintat si cu depunctarea. Mai nou, Astra trebuie sa ii plateasca 200.000 de euro lui Victor Piturca, desi acesta nu a antrenat niciodata la Giurgiu.

Site-ul profit.ro anunta ca Piturcă a obtinut, prin semnarea pe 19 noiembrie a unui contract de cesiune de creantțe, un titlu de 200.000 de euro din drepturile TV pe care Astra ar trebui sa le primească de la LPF.

Problemele financiare ale clubului i-au dus pe giurgiuveni in situatia de a-si pune pe taraba cei mai buni jucatori in aceasta iarna, in speranta ca vor reusi sa se redreseze financiar.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul pe 2021 a fost votat în comisiile de buget-finanţe, după 3 zile de dezbateri
BRAT

Modifică setările cookies