Astra raspunde, dupa ce Steaua l-a luat pe Marica! Transferul anuntat de Sumudica: "Fac tot posibilul ca Budescu si Enache sa nu se duca la Steaua!"

Astra raspunde, dupa ce Steaua l-a luat pe Marica! Transferul anuntat de Sumudica: "Fac tot posibilul ca Budescu si Enache sa nu se duca la Steaua!"

Si Astra se intareste pentru lupta la titlu. Sumudica a anuntat ca a transferat un jucator si mai vin alti doi la Astra.

Sumudica spune ca Steaua si-a luat unul dintre cei mai buni atacanti romani prin Marica, dar nu are de gand sa ajute la intarirea unei rivale prin mutarile lui Budescu si Enache.

"Nu se pune problema ca Budescu si Enache sa se duca la Steaua. Nu mi se pare normal sa intarim o contracandidata. Intr-un moment erau 6, 7 jucatori, toata partea stanga... poate intre timp si-au rezolvat problemele. Au luat unul dintre cei mai buni atacanti, Marica. Poate il vor pe Budescu numar 10 si Enache, poate fundas dreapta, ca el e la fel ca Popa"

"Fac tot posibilul ca ei sa nu ajunga la Steaua. Maine Budescu ar trebui sa plece in Qatar. In cazul in care s-ar mai intampla ceva, dar nu vad ce, daca patronul Stelei decide sa mearga la Steaua, asta e viata, nu avem ce sa facem. Tot ce a depins de mine si depinde de mine e ca jucatorii sa plece in strainatate. E un impresar pe care il cunosc eu si a venit cu aceasta oferta"

"Anamaria Prodan l-a sunat si pe Dani Coman si pe Buduru. Exista interesul clar al Stelei pentru cei doi, au vorbit si cu ei cu acceptul conducerii. Eu stiu ca in momentul de fata domnul Niculae nu e de acord cu transferul la Steaua"

"Sansa ca ei sa ramana la Astra e de 1-2%, foarte mica, stiti problemele de la Astra. Budescu nu stiu cat ar mai putea sa creasca la Astra"

"Oferta din Qatar pentru el este extraordinara, s-ar realiza pe toata viata in 2 ani. Si pentru club... oferta e intr-o singura transa"

"Exclus sa vina Mutu la Astra. Cu tot respectul pentru el si pentru ce a facut, dar acum nu face obiectul unui transfer la Astra. Sunt 3 jucatorii pe care ii dorim foarte mult, unul deja a ajuns in cantonament. L-am luat pe Boudjemaa, a semnat deja, vineri se va antrena cu echipa. Imi place foarte mult, poate juca in spatele varfului, in stanga, dreapta, a jucat cu Teixeira, Geraldo, e ok", a declarat Sumudica la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies