Astra - FCSB, acuzatii SOC pentru un jucator FCSB: ar fi trantit o finala de Cupa! REPLICA a venit imediat

Patronul Astrei, Ioan Nicolae, a lasat sa se inteleaga ca Junior Morais ar fi trantit o finala de Cupa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Iulie 2018, 16:57
Data actualizarii: Vineri 20 Iulie 2018, 18:54

Inainte de meciul dintre Astra si FCSB, cele doua tabere se contreaza in privinta lui Junior Morais. Jucatorul brazilian este acuzat ca ar fi trantit o finala de Cupa, partida in care Morais chiar a purtat banderola Astrei.

Nicolae nu a dat nume si nu a specificat partida, insa toate indiciile au dus catre fundasul ajuns in acea vara la FCSB.

Morais a tinut sa-i raspunda lui Nicolae si a mentionat ca nu se pune problema de un blat.


"Nici nu ma intrereseaza ce vorbeste el. Am 8 ani in Romania si niciodata nu am facut asa ceva. La Astra a fost o perioada frumoasa, si am reusit lucruri bune!", a declarat Junior Morais intr-o conferinta de presa.

Meciul vizat de Nicolae este finala Cupei din sezonul 2016/2017, pierduta surprinzator de Astra la lovituri de departajare in fata lui FC Voluntari.


Junior Morais a vorbit si despre schimbarea de sistem de la FCSB si despre castigarea campionatului dupa trei ani de pauza.

"Incepe un nou sezon, ne-am pregatit foarte bine si sper ca maine vom face un meci foarte bun. S-a schmbat sistemul, dar jucatorii sunt la fel si trebuie sa demonstram. Avem un an deja impreuna.

Gandul nostru e sa castigam campionatul, maine incepem si trebuie sa incepem foarte bine. Anul trecut nu s-a castigat, dar echipa a ajuns in Europa League, in primavara europeana, a fost un lucru foarte bun. Anul asta cred ca va fi mai bine", a declarat Morais.

CITESTE SI

Modifică setările cookies