Superliga

"Astra are un lot la fel de bun ca al Stelei" COMPARATIE Astra vs Steaua. Ce echipa are lotul mai bun? Cat valoreaza primul "11"

Steaua si Astra se vor bate pentru titlu, anunta fostul presedinte al giurgiuvenilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Iulie 2015, 11:20
Data actualizarii: Vineri 10 Iulie 2015, 11:33

Dinu Gheorghe, presedintele lui Dinamo si fostul presedinte al Astre, considera ca echipa giurgiuveana este principala favorita la titlu dupa transferurile facute in aceasta vara, alaturi de campioana Steaua.

"Steaua din Supercupa nu va fi Steaua din Cupa sau din campionat, au lipsit jucatori multi si experimentati. Vor mai transfera si jucatori probabil, a fost un moment zero acum din care au de invatat. Astra se poate bate la titlu cu sanse egale cu Steaua, la ce lot are acum. Daca vor pleca Alibec si De Amorim nu mai inteleg strategia lor. Daca Astra pastreaza lotul isi va disputa titlul cu Steaua. Mai sunt echipe care isi doresc, Petrolul, Dinamo, Targu Mures, dar Astra si Steaua sunt favorite.", a spus Dinu Gheorghe la Sport.ro, presedinitele lui Dinamo.

Valoarea primului "11" al Stelei este de 19 milioane de euro, plecare lui Tanase lasand un gol in flancul drept ce este acoperit deocamdata de Chipciu, insa ros-albastrii l-au transferat pe Hamroun pe acea pozitie.

Astra nu este departe de aceasta valoare, cea mai scumpa varianta de prima echipa fiind cotata la 17 milioane de euro. Giurgiuvenii au reusit sa faca niste mutari importante in aceasta vara, aducandu-i de la Petrolul pe Geraldo si Teixeira, plus "lotul Chiajna", din care se remarca Lovin, fostul jucator al Stelei si Boldrin, mijlocas dorit si de Steaua si Dinamo in aceasta vara.

STEAUA: Cojocaru - Alcenat, Papp, Varela, Guilherme - Muniru, Breeveld - Popa, Stanciu, Chipciu - Tucudean
Valoare totala: 19.000.000 de euro


ASTRA: Silviu Jung - Queiros, Oros, Gaman, Morais - Lovin, Seto - Enache, William, Budescu - Alibec
Valoare totala: 17.000.000 de euro

Transferurile facute de Steaua in aceasta vara

1. Muniru - 500.000 de euro
2. Tudorie - 250.000 de euro
3. Tahar - 150.000 de euro
4. Alcenat - gratis
5. Hamroun - gratis
6. Mihalcea - gratis

Transferurile facute de Astra in aceasta vara

1. Geraldo - gratis
2. Teixeira - gratis
3. Daniel Florea - gratis
4. Pedro Queiros - gratis
5. Boldrin - gratis
6. Lovin - gratis
7. Alexandru Stan - gratis
8. Bosneag - gratis
9. Hurdubei - gratis

Modifică setările cookies