Astea sunt TOATE mutarile de Champions League ale Stelei? Becali a blocat sosirile. Care situatia in acest moment

Astea sunt TOATE mutarile de Champions League ale Stelei? Becali a blocat sosirile. Care situatia in acest moment

Sferturile UEFA EURO 2016 se vad la ProTV: Vineri, 22:00, Tara Galilor - Belgia | Sambata, 22:00, Germania - Italia | Duminica, 22:00 Franta - Islanda

5 transferuri a facut Steaua pana acum in aceasta vara. Becali vrea grupele cupelor europene, dar mutarile fac ca lista sosirilor sa para extrem de subtire, in conditiile in care deja a plecat mai bine de o echipa de la club si urmeaza si alte despartiri.

Stanciu e dorit de Lorient, Varela ar putea ajunge in Grecia, in timp ce Hamroun e dorit in tarile calde. Dan Popescu, Ovidiu Popescu, Bojan Golubovic, Vlad Achim si Adnan Aganovic sunt singurele mutari facute pana acum pentru lotul lui Reghe.

In direct la Sport.ro, Anamaria Prodan a anuntat ca in acest moment nu se va mai fac transferuri la Steaua. Situatia s-ar putea schimba totusi in al doilea cantonament al verii, insa ar putea fi prea tarziu ca Reghe sa poata sa ii integreze rapid in echipa pe noii sositi.

"In momentul asta, din ce am inteles, nu se achizitioneaza nimic. Nu stiu ce se va intampla in al doilea cantonament", a spus Anamaria Prodan la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

EURO 2020. Zi istorică pentru România. Arena Națională găzuiește meciul Austria - Macedonia de Nord
BRAT
Modifică setările cookies