Astea sunt noile bijuterii ale lui Hagi! Pustii de senzatie care N-AU CUM sa nu joace in nationala! Ce spun de interesul Stelei

Academia lui Hagi continua sa produca jucatorii pentru viitorul Romaniei. Hagi il propune pe noul Dan Petrescu. Si mai are un viitor campion.

Pustiul de 16 ani, Manea, a debutat in liga I. Tanarul fundas dreapta a devenit titular la Viitorul - viseaza sa fie noul Dan Petrescu de la nationala la Mondialul din 2018! In 98, Petrescu a adus ultima victorie a Romaniei la Mondiale, cu Anglia.

"Bag frica in adversari din priviri. Scopul meu in fotbal e sa nu treaca nici mingea, nici adversarul! Se poate!", spune Manea.

"E un baiat care a jucat titular, nu doar a promovat . Deja ne-a dat incredere sa-l aducem la nivelul asta. Noi ii ajutam , ii sprijinim sa ajunga acolo unde isi doresc! Asta a fost obiectivul cel mai mare : sa propunem foarte multi jucatori pe prima scena la noi in Romania si, bineinteles, afara!", explica Hagi.
     
Florin Tanase este mijlocas si este din Pitesti, ca si stelistul Tanase. Micul Tanase a dat primul gol la 19 ani in prima liga.

"Voi merge la echipa care imi face cea mai buna oferta", anunta pustiul.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies