ASTEA sunt dovezile lui Mititelu: Piti are dezlegari in alb pentru 3 jucatori de la Craiova! Vezi foto!

Autor: Sport.ro
Miercuri 19 Ianuarie 2011, 13:20

	ASTEA sunt dovezile lui Mititelu: Piti are dezlegari in alb pentru 3 jucatori de la Craiova! Vezi foto!

Nebunia de la Craiova continua! Dupa fuga lui Gaman si Barboianu din cantonament, Mititelu prezinta documentele care arata ca  fostul antrenor are 3 dezlegari in alb pentru jucatori de la Craiova!

Comunicatul lui Adrian Mititelu pe site-ul oficial al Craiovei!

Victor Piturca si-a dat arama pe fata!

Piti a reusit sa-i faca pe jucatorii Valerica Gaman si Stefan Barboianu sa paraseasca cantonamentul Universitatii de la Govora, abuzand de anumite acte semnate in luna septembrie intre el si Adrian Mititelu. Atunci, cei doi, Adrian Mititelu si Victor Piturca, au semnat un act prin care finantatorul Universitatii a predat, in alb, trei dezlegari de contracte ca si garantie pentru sumele de bani cu care fostul manager urma sa crediteze clubul oltean in perioada septembrie - decembrie 2010. Dupa restituirea sumelor cu care a imprumutat clubul, Piturca se obliga sa restituie cele trei dezlegari.

De mentionat ca in ultima luna patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a incercat prin toate mijloacele sa afle exact sumele cheltuite de Victor Piturca si staff-ul sau, dar s-a lovit mereu de refuzul acestora. Mai mult, in urma cu o saptamana, conducerea Universitatii a anuntat ca este dispusa la efectuarea unui audit pentru aflarea sumelor cheltuite in ultimii cinci ani, dar mai ales evidentierea cu exactitate a banilor proveniti de la Victor Piturca.

Va prezentam in exclusivitate cele trei contracte in alb, dar si intelegerea dintre Adrian Mititelu si Victor Piturca.


FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Decretul privind desemnarea lui Florin Cîţu ca premier, publicat în Monitorul Oficial
BRAT