CFR Cluj Barcelona Dinamo Kiev Superliga

Asa poate arata revolutia in Liga I! Jucatori de la Man United, Barca si Dinamo Kiev au ajuns GRATIS in Romania si vor in Liga

Echipele care au anuntat ca se bat pentru campionat credeau ca nu vor avea nicio problema cu ei in acest sezon!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Septembrie 2014, 22:10
Data actualizarii: Luni 08 Septembrie 2014, 23:03

Calcului final ar putea sa le puna probleme. Fara emotii in Europa, CFR Cluj se concentreaza exclusiv pe misiunea 'Liga I'. Campania de transferuri putin spectaculoasa din toamna a fost completata pe ultima suta de metri. La Cluj au ajuns jucatori crescuti de cluburi uriase din Europa: Barcelona, Man United si Dinamo Kiev.

Investitie minima

CFR n-a mai vorbit de milioane in mercato, la fel cum o facea in sezoanele cand pregatea Liga. A schimbat politica si a decis ca va investi in jucatori care sa-si construiasca o cota abia dupa ce ajung la Cluj. In finalul perioadei de transferuri au venit adevaratele lovituri ale CFR-ului. Clubul a obtinut imprumutul lui Chanturia de la Verona si i-a luat definitiv pe Carp si Petrucci, de la Dinamo Kiev, respectiv Manchester United.

Daca pe Chanturia (21 de ani) suporterii din Romania il cunosc de anul trecut, Petrucci si Carp sunt marile necunoscute ale CFR-ului. 'Messi' Chanturia, trecut pe la academia Barcelonei, va avea companie selecta in Transilvania.

Davide Petrucci (22 de ani), a ajuns la Cluj dupa ce contractul cu Manchester United i s-a incheiat. Mijlocasul central are doua prezente in nationala U19 a Italiei si a fost crescut de Roma pana in 2008.

Catalin Carp, mutare anuntata de CFR in ultima zi de transferuri, aduce si el cu un CV important in lotul fostei campioane. Carp, 21 de ani, capitan la nationala de tineret a Moldovei, a jucat pentru Sahtior si Dinamo Kiev in ultimii 4 ani. Sezonul trecut, are 23 de partide la echipa a doua a lui Dinamo. Si el ii ofera optiuni tactice importante lui Miriuta. Carp joaca atat mijlocas defensiv, cat si fundas central si are 1,88 inaltime.

Modifică setările cookies