Asta poate fi prima consecinta a scandalului monstru! Ana Maria Prodan ii anunta plecarea lui Reghe de la Steaua: "Ni s-a acrit"

Autor: Sport.ro
Marti 05 Februarie 2013, 15:40

	Asta poate fi prima consecinta a scandalului monstru! Ana Maria Prodan ii anunta plecarea lui Reghe de la Steaua: "Ni s-a acrit"

Scandalul in care a fost implicata familia Reghecampf poate avea cosecinte dure. Sotia antrenorului Stelei vorbeste despre plecarea acestuia de la echipa.

Ana Maria Prodan a dat astazi o declaratie surprinzatoare, in urma scandalului in care, atat ea, cat si Laurentiu Reghecampf, au fost implicati in ultimele zile.

Totul a plecat de la o remarca facuta de Anghel Iordanescu cu privire la cateva probleme sesizate in jocul Stelei la amicalul cu Sturm Graz, transformandu-se apoi intr-o avalansa de replici incredibile intre sotii Reghecampf, pe de-o parte si Cornel Dinu si Iordanescu, pe cealalta parte.

In acest context, Ana Maria Prodan isi sfatuieste sotul sa se ganseasca deja la plecarea de pe banca Stelei: "In vara, vreau ca Reghe sa plece instantaneu, cu ochii inchisi si legat! Ti se acreste de la atatea critici! Unul nu spune ca-i sta parul bine sau ca are ochi frumosi! Toata lumea ii da in cap", a spus Ana Maria Prodan la gsptv.

Moţiunea simplă a PSD împotriva ministrului Cristian Ghinea a fost respinsă de deputați
BRAT
Modifică setările cookies