Superliga

Asta e VACANTA? Stelistii au primit vestea ca aproape nu au LIBER inainte de noul sezon! Cate ORE sunt in concediu:

Stelistii termina sezonul pe 31 mai si se reunesc destul de devreme.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Mai 2015, 08:42
Data actualizarii: Miercuri 13 Mai 2015, 08:59

Doar 5 zile vor avea la dispozitie stelistii pentru a se bucura de concediu alaturi de sotii sau prietene. Sezonul se termina pentru Steaua pe 31 mai, dupa finala Cupei Romaniei, LIVE LA PROTV, iar reunirea are loc pe 5 iunie, vineri.

Pe 5 iunie are loc reunirea si vizita medicala, astfel ca toti jucatorii Stelei trebuie sa fie prezenti. In plus, pe 8 iunie, echipa din Ghencea merge in primul cantonament, anunta Gazeta Sporturilor.

Totusi, antrenorul echipei va avea si o problema de omogenizare a lotului, mai ales daca vor fi schimbari pana cand incepe sezonul - el nu va putea sa conteze chiar pe toti jucatorii in primul cantonament, pentru ca, in mod sigur, cativa vor fi convocati la lot de catre selectioner.

In cel mai bun caz, stelistii vor avea concediu 120 de ore; cei mai ocupati vor fi cei convocati la lot, care pleaca in cantonament imediat dupa finala Cupei Romaniei, de pe 31 mai.

Pentru selectionati, vacanta incepe la 13 iunie, dupa meciul cu Irlanda de Nord si se termina pe 19 iunie, cand incepe al doilea cantonament al Stelei.

Spre exemplu, anul trecut stelistii au avut o vacanta de 20 de zile.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!