Ionut Negoita Dinamo Superliga

Asta e anuntul pe care il asteptau toti dinamovistii! "La anul ne batem la titlu!" Negoita vorbeste despre "schimbari majore":

Planul de reorganizare al clubului Dinamo ar putea fi aprobat de Tribunal miercuri, pe 17 decembrie | Ionut Negoita anunta schimbari majore incepand cu aceasta iarna | In proportie de 99%, Mihai Teja va fi noul antrenor al lui Dinamo

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Decembrie 2014, 14:50
Data actualizarii: Luni 15 Decembrie 2014, 15:16

Dinamo ar putea sa primeasca miercuri vestea de 16 milioane de euro, iar daca lucrurile decurg conform planului, clubul ar putea iesi din insolventa pana la finalul sezonului.

Ascuns de ochii presei in aceasta toamna, Ionut Negoita si-a facut aparitia astazi la serbarea de Craciun a juniorilor de la Dinamo, unde a tinut sa transmita un mesaj extrem de optimist pentru toata suflarea dinamovista.

"A fost un an foarte greu, si cu bune, si cu rele. In iarna vor fi schimbari foarte mari, o sa vedeti. Eu sper sa ne batem la titlu sezonul viitor", a declarat actionarul majoritar al lui Dinamo.

Primul pas pentru transformarea echipei este legata de numirea unui nou antrenor si a unui manager care sa se ocupe strict de partea sportiva a clubului.

Negoita a batut palma deja cu Daniel Stanciu si astazi a mai primit o veste buna. Federatia e de acord cu rezilierea intelegerii Mihai Teja, in prezent selectioner la U21. Teja urmeaza sa semneze cu Dinamo in cursul acestei saptamani.

Totul depinde de verdictul Tribunalului. Miercuri poate veni vestea de milioane

Tribunalul Bucuresti va decide pe 17 decembrie daca aproba planul de reorganizare al clubului Dinamo, a anuntat administratorul judiciar al societatii, Catalin Dascal, pentru Mediafax.

"S-a acordat termen pentru 17 decembrie pentru discutarea confirmarii planului. E vorba despre o amanare foarte scurta, datorita mai multor chestiuni de ordin juridic", a declarat Dascal.

Dinamo si-a propus, prin aprobarea si implementarea planului de reorganizare, iesirea din starea de insolventa pana in luna mai 2015, pentru a evolua, in sezonul 2016/2017, in cupele europene.

SC Dinamo 1948 SA, societate aflata in insolventa, a defintivat planul de reorganizare care a fost aprobat de catre Adunarea Generala a Creditorilor, la 17 noiembrie. Planul are o durata de implementare de sase luni de la data confirmarii de catre judecatorul sindic.

Datoriile SC Dinamo 1948 SA, de aproximativ 17,5 milioane de euro, vor scadea cu 16,7 milioane de euro, daca planul de reorganizare al societatii aflate in insolventa va fi respectat in cele sase luni ulterioare confirmarii de catre judecatorul sindic, conform documentului intrat in posesia Mediafax.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!