Adrian Mutu Petrolul Ploiesti Superliga

Asta e adevaratul transfer 'BRILIANT' in Liga I! A costat 20 de mil, a avut o cariera SF, acum are ULTIMA sansa in cariera

A trecut prin TOATE in 15 ani jucati la cel mai inalt nivel! A jucat fotbal de Liga, a fost suspendat pentru consum de droguri, a ratat transferuri de zeci de milioane si sanse uriase in cariera!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Iulie 2014, 10:40
Data actualizarii: Marti 08 Iulie 2014, 10:43

Mutu se afla in fata ultimei incercari importante. La 35 de ani, vrea sa termine cu fotbalul dupa un titlu castigat in Romania. Juve a luat doua campionate in lot, insa CV-ul sau a ramas fara aur dupa Calciopoli. Mourinho i-a facut loc pe lista de plecari de la Chelsea dupa consumul de cocaina, la Fiorentina a trecut prin cazul 'Sibutramina', apoi s-a chinuit la Cesena si Ajaccio. Ultimele doua experiente triste nu i-au facut entuziasmul sa dispara. Mutu a vrut sa fie din nou 'Briliant', asa ca a acceptat revenirea in Liga I.

Prima jumatate de sezon n-a fost cea mai fericita. Petrolul a ratat accesul in lupta pentru campionat, unde Steaua a ramas singura, a pierdut in semifinalele Cupei, iar Mutu a terminat 2013-2014 accidentat, in tribuna.

Ultimul 'Refresh' din cariera

Vara a inceput neasteptat de bine pentru Mutu. A fost golgeter in pregatiri, a avut Mondialul lui si a inscris din 'Panenka', n-a lasat banderola nimanui si a prins centrul pozitiv al atentiei. La 35 de ani, Mutu crede ca poate sa fie din nou 'Briliant'.

Vede pana in 2016 si viseaza la Euro, unde Piturca i-a interzis acum cateva luni sa se mai gandeasca. Mutu se pregateste sa-si numere din nou golurile, lucru care nu i s-a mai intamplat de la pariul pus cu Zlatan Ibrahimovici, in primul sezon de Ligue 1. Atacantul a marcat de 4 ori in cele 5 teste din Slovenia, a oferit un assist si l-a obligat pe Razvan Lucescu sa inceapa cu numarul 10 echipa de start.

Crezi ca Mutu poate fi, de fapt, 'transferul anului' in Romania?

Modifică setările cookies