ASTA e 11-le cu care Reghecampf vrea sa intre in istorie! Cum se schimba sistemul de joc si cu cine va lucra Wesley in atac: 

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Iunie 2012, 15:30
Data actualizarii: Duminica 10 Iunie 2012, 15:22

Stelistii isi definitiveaza lotul pentru un nou campionat pe care Becali nu mai are de gand sa-l piarda. Reghecampf e somat s-o duca pe Steaua pe primul loc in 6 luni. Cu echipa ASTA: 

Reghe si MM insista sa joace cu doi inchizatori in noul sezon, dar promit un atac atat de bun, incat Steaua nu o sa fie nicidecum o echipa defensiva. Wesley e ultima piesa care va inchide puzzle-ul din Ghencea.

Asa va arata primul 11 al Stelei in noul sezon: 
Tatarusanu - G. Matei, Gardos, Chiriches, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Chipciu, Wesley, Tanase - Rocha

"Mai avem nevoie de un singur post sa-l acoperim. E vorba despre acel numar 10 care in acest moment ne lipseste", i-a transmis Reghe lui Becali. 

Sefii Stelei s-au conformat si vor sa-l salte direct de pe aeroport pe Wesley, cand revine in tara. Wesley castiga 300 de mii de euro pe an la Vaslui. La Steaua vrea cel putin aceiasi bani. Gigi si-a incalcat regula: nu a mai dat un salariu atat de mare de la Geraldo, de care a scapat vara asta, din acest motiv. 

Porumboiu s-a inteles cu Steaua. Il lasa sa plece pentru 1,5 milioane. De la Tanase n-a mai facut Steaua un transfer atat de scump.

"De ce joaca Real Madrid cu doi inchizatori? De ce a castigat Real Madrid capionatul in Spania? De ce joaca Man. City cu doi inchizatori? De ce a castigat City campiontul cu City? De ce jucam in 2006 cu 2 inchizatori? De ce atunci s-a castigat titlul?" - MM Stoica

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!