Cu gandul la primarie, Gigi a uitat de regula numarul 1 din Ghencea! Wesley va fi DETESTAT de toti colegii de la Steaua pentru asta: 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Iunie 2012, 21:27
Data actualizarii: Sambata 09 Iunie 2012, 21:24

Steaua numara orele pana cand Wesley va reveni din Brazilia. Patronul Stelei a batut palma cu Porumboiu.

Sefii Stelei vor sa-l salte direct de pe aeroport si sa-l convinga sa semneze! Wesley e ultimul jucator pe care-l mai vrea Reghecampf.

Wesley castiga 300 de mii de euro pe an la Vaslui. La Steaua vrea cel putin aceiasi bani. Gigi si-a incalcat regula: nu a mai dat un salariu atat de mare de la Geraldo, de care a scapat vara asta, din acest motiv. 

Porumboiu s-a inteles cu Steaua. Il lasa sa plece pentru 1,5 milioane. De la Tanase n-a mai facut Steaua un transfer atat de scump.

"Decizia e la Wesley. Daca cineva il vrea cu adevarat, sa-l ia. Ce pot sa-i spun? Ca-l tin cu forta? Ca-i fac un tarc? Construiesc ziduri pentru Wesley? Daca vrea sa plece, sa plece!" 

Steaua a vrut sa-l trimita la Vaslui pe Florin Costea si sa plateasca doar un milion pentru Wesley. Afacerea nu i-a convenit lui Porumboiu. Costea cel mare poate ajunge in Bulgaria la TSKA sau langa Andone, la CFR!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!