"Asta ar putea sa-l incurce la Steaua!" Ce probleme ar putea avea ultimul transfer reusit de Becali

"Asta ar putea sa-l incurce la Steaua!" Ce probleme ar putea avea ultimul transfer reusit de Becali

Doua transferuri a facut Steaua in aceasta vara.

Ovidiu Popescu a venit de la Timisoara, in timp ce Golubovic a fost adus de la Iasi.

Becali mai vrea sa-i ia pe Razvan Marin si Florin Tanase de la Viitorul, dar si pe Barbut de la Timisoara si Aganovic.

Potrivit Gazeta Sporturilor, Ovidiu Popescu ar putea avea probleme de integrare la Steaua. Apropiatii acestuia sustin pentru sursa citata ca fotbalistul se acomodeaza mai greu la schimbari:

"Nu e foarte sociabil si asta ar putea sa-l incurce la Steaua, sa faca integrarea lui mai dificila. E mai degraba introvertit"

10 milioane de euro este clauza lui Ovidiu Popescu.

"Mi s-a parut un pic ciudat acest transfer. Nu ma vedeam intr-un timp atat de scurt la o echipa de acest nivel si, un pic, asa, m-am trezit la realitate si mi-am dat seama ca sunt la cea mai buna echipa din Romania si cu jucatorii pe care-i vedeam la tv acum cativa ani. Este un pas important in cariera mea, totul depinde de mine.

Important pentru mine este ca am ajuns la Steaua. Trebuie sa iau totul treptat si sa-mi vad de treaba mea si sunt convins ca totul va fi bine. Chiar daca am clauza de reziliere de 10 milioane, nu trebuie sa mi-o iau in cap, trebuie sa fiu muncitor si sa joc cat mai bine. Din punctul meu de vedere, pot juca acolo unde este nevoie", a declarat Ovidiu Popescu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cuba începe vaccinarea cu seruri în fază experimentală, dezvoltate pe teritoriul său
BRAT
Modifică setările cookies