Asta ar fi destinatia TOTAL neasteptata a Stelei! Becali e chemat sa construiasca stadion unde se astepta mai putin. Superimagini

Steaua se plange ca nu mai are fani, dar a fugit pe camp sa joace un amical. Bakkali a debutat la Steaua. E un albanez de 18 ani. Tade a implinit 29 de ani si a adus victoria Stelei.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Septembrie 2015, 20:28
Data actualizarii: Sambata 05 Septembrie 2015, 20:31

Steaua a iesit din Bucuresti si a jucat la Domnesti un amical cu Al Ittihad din Emirate. Radoi n-a vrut pe nimeni la meci si stelistii au chemat fortele de ordine sa-i tina departe pe curiosi.
 
Tade a marcat singurul gol al meciului. Localnicii din Domnesti vor ca Steaua lui Becali sa se mute la ei. Si-au vopsit si casele din dragoste pentru Steaua.

"Depinde de domnul Becali daca are bani sa-si faca stadion aici, e aproape de Bucuresti, sunt foarte, foarte multi stelisti in comuna Domnesti", spune un fan.

"Nu ma intereseaza Steaua, eu sunt dinamovist. Eu imi bat copiii sa tina cu Dinamo si tot nu vor, sunt nascuti dupa '86 si vad doar Steaua", explica un alt suporter care a pierdut lupta complet. Aproape toata lumea din comuna lui tine cu Steaua.

 

CITESTE SI

Modifică setările cookies