Astra Denis Alibec Ioan Niculae Steaua Superliga

Astra la vista | Campioana Romaniei pare condamnata sa aiba soarta Unirii Urziceni si a Otelului. Ce le-a transmis Niculae oamenilor de la club

Astra va juca cel de-al doilea meci din istoria sa in grupele unei competitii europene maine, de la 22:00, impotriva italienilor de la AS Roma. Meciul este unul deosebit de important pentru formatia giurgiuveana, care are mare nevoie de puncte pe care sa le transforme in bani de la UEFA.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2016, 19:17
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2016, 19:37

Viitorul campioanei en-titre Romaniei pare sa se scurteze de la zi la zi. Astra Giurgiu se afla intr-o situatie financiara extrem de grea, motiv pentru care conducerea a fost fortata in ultimele doua luni sa-i vanda pe Boldrin, De Amorim si, mai nou, Alibec la rivala Steaua.

Echipa giurgiuveana isi va continua activitatea dat fiind ca va incasa o suma importanta din transferul lui Denis Alibec, dar singura ei sansa de supravietuire pare sa tina de o minune.

Pentru a-si continua existenta, Astra este obligata sa obtina rezultate bune si sa se bata pentru o calificare si la anul in grupele unei competitii europene ori sa descopere noi jucatori pe care sa-i vanda pe bani buni.

Totul dupa ce, scrie cotidianul Gazeta Sporturilor, patronul Ioan Niculae a transmis ca nu va mai da niciun leu la echipa.

Sursa citata noteaza ca Niculae le-a transmis oamenilor din conducerea administrativa, intre care si presedintele Dani Coman, ca echipa va exista cat timp se va putea autofinanta. Cand acest lucru nu se va mai intampla, formatia va fi desfiintata.

Situatia Astrei tinde astfel sa devina identica cu cea prin care a trecut o alta fosta campioana a Romaniei, Unirea Urziceni, dupa titlul din 2009.

Ioan Niculae nu a avut nicio aparitie publica de la eliberarea din inchisoare, iar Gazeta Sporturilor scrie ca acesta s-ar afla in strainatate, unde urmeaza un tratament. 

2.6 milioane de euro va incasa Astra de la Steaua in contul transferurilor lui Boldrin, Amorim si Alibec.

Modifică setările cookies