"Ascult orice gen de muzica, in afara de rock si melodii lente, nu le sufar!" Latovlevici, despre pasiunile din afara terenului:

Autor: Sport.ro
Miercuri 08 Octombrie 2014, 10:47

	"Ascult orice gen de muzica, in afara de rock si melodii lente, nu le sufar!" Latovlevici, despre pasiunile din afara terenului:

Iasmin Latovlevici a vorbit despre pasiunile din afara terenului de joc, intr-un interviu acordat publicatiei ProSport

Latovlevici a fost convocat de Victor Piturca pentru dubla cu Ungaria si Finlanda, in ciuda formei mai putin convingatoare din ultima perioada: "Eu nu ma consider o surpriza la nationala. M-am pregatit, m-am antrenat, am jucat. Acum depinde, cei din presa au spus ca am jucat prost. Selectionerul a hotarat pana la urma, important pentru mine este faptul ca ma aflu aici."

In interviul acordat publicatiei ProSport, Latovlevici a vorbit si despre pasiunile din afara terenului de joc.

"Nu am nicio melodie preferata in momentul asta. Ascult aproape toate genurile, in afara de rock. Ascult si piese sarbesti, dar si romanesti. Trebuie doar sa fie cat de cat mai ritmate, sa nu fie lente, ca eu nu sufar."

"Cred ca daca eram mai inalt [si nu m-as fi facut fotbalist], deveneam luptator. Tot timpul ii spun asta lui tata: imi plac foarte mult luptele si boxul."

"[Port casti SkullCandy si nu Beats by Dre] pentru ca vreau sa fiu altfel. Asa am fost mereu. Cand are lumea ceva, eu imi iau altceva, sa fiu diferit de majoritatea.", spune Latovlevici in ProSport.

Citeste AICI interviul integral

Cum ar fi putut fi evitată tragedia din Onești, unde un bărbat a ucis 2 muncitori. Ce spune fiica agresorului
BRAT

Modifică setările cookies