Echipa Nationala Romania - Ungaria Ungaria Nationala

FOTO "Bucuresti, sat unguresc!" Suporterii maghiari sunt pregatiti pentru invazie! Cati vin in Romania

Suporterii maghiari sunt pregatiti pentru meciul cu Romania de la Bucuresti! 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Octombrie 2014, 10:16
Data actualizarii: Miercuri 08 Octombrie 2014, 10:18

Peste 3000 de suporteri ai nationalei Ungariei sunt asteptati sambata pe National Arena. Ei vor fi preluati de Jandarmerie de la Gara de Nord pentru a evita incidente. Asa au procedat si anul trecut, dar incidentele au existat, atat in Gara cat si in Centrul Vechi.

Fanii maghiari au inceput deja sa posteze pe site-urile de socializare mesaje impotriva romanilor si au anuntat ca e timpul pentru razbunare. Ungaria n-a mai castigat cu Romania din 1981, iar anul trecut a fost 3-0 pentru romani.

"Bucuresti, sat unguresc", e mesajul cu care pleaca maghiarii spre Romania. E un mesaj pornit in 1999, la cele doua dueluri din calificarea la EURO 2000 din care Romania a avut castig de cauza.

"Joi vom avea o discutie cu reprezentati ai tuturor structurilor de ordine, plus cei ai FRF si vom pune la punct toate detaliile. E posibil sa vina si politisti maghiari la intalnire", spune Georgian Enache, de la Jandarmerie, pentru Adevarul.

National Arena ramane fara 3000 de bilete vandute, zona de securitate ceruta de Jandarmerie pentru suporterii adversi.

Si galeriile echipelor din Bucuresti asteapta confruntarea cu fanii Ungariei. Reprezentantii peluzelor au primit bilete reduse cu 50% din partea FRF.

Galeria Stelei s-a pregatit pentru confruntarea cu Ungaria deja la meciul cu Astra. Peluza Sud a stelistilor a realizat coregrafii nationaliste, dar a transmis si mesaje rasiste si xenofobe catre maghiari, iar Comisia pentru Combaterea Discriminarii s-a sesizat si a cerut masuri din partea LPF si FRF. 

Modifică setările cookies