Superliga

ASA Targu Mures vrea sa aduca o GLORIE a Stelei in conducere! "Am vorbit cu el, trebuie sa discute cu patronul sau!"

ASA poate sa ii faca o surpriza neplacuta Stelei in sezonul urmator.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Mai 2015, 09:00
Data actualizarii: Miercuri 06 Mai 2015, 09:09

Clubul din Ardeal poate iesi pe primul loc in acest an, iar din vara, cand va juca in cupele europene, l-ar putea avea in conducere pe Ladislau Boloni, fosta glorie a Stelei.

Viceprimarul din Targu Mures si conducator la ASA, Claudiu Maior a vorbit despre Boloni:

"Chiar daca luam titlul, chiar daca vom termina pe locul al doilea, il vom chema la final pe Daniel Stanciu. Vom chema si antrenorii care au fost pe la noi, fiindca asa e frumos, sa recunoastem meritele celor care au participat la aceasta performanta.

Despre o revenire a lui Daniel Stanciu la Tg. Mures dati-mi voie sa vorbesc abia dupa finalul sezonului. Este adevarat ca am luat in discutie posibilitatea ca Ladislau Boloni sa devina presedinte onorific. Chiar am discutat cu el si a ramas sa vorbeasca cu patronul dansului. Nu poate fi presedinte onorific, daca munceste in alta parte", a spus Maior la DigiSport.

"Am mizat pe Dinamo sa scoata macar un egal cu Steaua, dar asta este, mergem inainte. Intregul Tg. Mures, cred ca tot judetul Mures era pro-Dinamo. Cred ca Steaua va face egal cu Chiajna, la asta ma astept. Apoi, in lupta pentru titlu nu se mai poate schimba cu nimic", a mai spus Maior.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!