ASA, gata sa detoneze BUMBA in Romania: "Avem forta sa castigam campionatul" Cum se pregatesc muresenii de meciul cu Steaua

ASA, gata sa detoneze BUMBA in Romania: "Avem forta sa castigam campionatul" Cum se pregatesc muresenii de meciul cu Steaua

Targu Mures e gata sa detoneze bomba in Romania. Titlul poate sa revina in provincie, la 3 ani dupa succesul lui CFR Cluj. 

Titlul de campioana la Targu Mures nu mai e o utopie! Seful clubului, Narcis Raducan, anunta ca ASA e pregatita sa-i sufle titlul Stelei, chiar si cu un rezultat negativ pe National Arena. 


"Suntem pregatiti sa ne luptam pentru campionat. Am ajuns in punctul culminant unde ne-am dorit, acela de a avea sanse reale cu Steaua. Avem forta necesara sa castigam campionatul, dar nu e simplu. Steaua e obisnuita cu meciurile decisive, dar si noi avem atuurile noastre. Veti vedea o echipa puternica miercuri seara.

E imposibil sa se decida acum. Sunt inca foarte multe puncte puse in joc si nu are o insemnatate decisiva acest meci. E foarte important si vrem sa luam un avantaj in fata adversarilor. Steaua are avantajul ca e obisnuita cu astfel de jocuri, dar noi avem jucatori care au evoluat la cel mai inalt nivel. Spiritul vestiarului nostru e superior", a declarat presedintele nou-promovatei.

Jucatorii lui ASA au deja fixata prima pentru titlu: 300.000 de euro pentru toti jucatorii daca vor deveni campioni! 

"Am avut o intalnire cu baietii si s-a stabilit prima de titlu, de locul 2, si, indiferent daca depasim sau nu Steaua, ei sunt campioni si trebuie recompensati ca atare", a adaugat fostul jucator al Stelei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies