Asa arata echipa cu care Dan Petrescu vrea sa castige titlul in Liga I! 8 jucatori noi in primul "11" fata de sezonul trecut

Asa arata echipa cu care Dan Petrescu vrea sa castige titlul in Liga I! 8 jucatori noi in primul "11" fata de sezonul trecut

ASA a terminat pe 2 anul trecut. Doar un sfert din echipa va ramane si in sezonul urmator.

Dan Petrescu vrea sa isi faca la Targu Mures o echipa cu care sa castige titlul in Liga I, la fel cum a facut cu Unirea Urziceni in urma cu 6 ani.

Atunci, "Bursucul" s-a bazat pe jucatori fara o cota fantastica la momentul respectiv, ca Tibi Balan, Rusescu, Paduretu, Onofras, Bilasco, Varga sau Galamaz. Acestia au reusit surpriza si au luat titlul, mergand apoi in grupele Champions League, acolo unde au fost la doar un pas de calificarea in primavara.

Petrescu vrea sa repete performanta si la ASA. Acesta a facut deja mai multe transferuri si vrea sa isi intareasca echipa pana la primul meci al sezonului, pe 8 iulie, cu Steaua, in Supercupa Romaniei.

Dan Petrescu a reusit sa ii convinga pe Maftei, Brandan, Nicolita, Ognyanov, in timp ce Varga, Daniel Niculae si Golanski sunt in negocieri avansate.

Echipa probabila pentru sezonul viitor:
ASA: Stancioiu - Golanski, Maftei, Constantin, Hanca - Muresan, Brandan - Nicolita, Ognyanov, Varga - Niculae

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies