Costel Galca Steaua Superliga

Asa arata biletul perfect la pariuri: COTA 3500 din doar 3 partide! Minunile Stelei in acest sezon, caz unic in fotbalul romanesc

Sezonul trecut, Steaua a luat titlul cu o singura infrangere in tot sezonul. Acum are deja sase.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Aprilie 2015, 11:10
Data actualizarii: Luni 20 Aprilie 2015, 11:32

Steaua a mai bifat o minune aseara, dupa infrangerea 1-2 suferita pe teren propriu de Otelul, echipa ca si retrogradata in Liga a II-a.

Pana aseara, Otelul inregistrase doar doua victorii in tot sezonul, cu noua goluri marcate in 27 de etape.

Acest rezultat se adauga unei serii de surprize imposibil de anticipat. Campioana ultimelor doua sezoane si liderul la zi din Liga I pare a avea un complex in fata echipelor clasate pe ultimul loc.

Steaua a fost invinsa de trei codase in acest sezon - Ceahlaul, Rapid si Otelul. La fiecare partida, casele de pariuri au acordat cote de peste 12, iar o agentie a dat oferit aseara cota 23 pentru victoria Otelului.

Un bilet de pariuri cu toate aceste trei infrangeri ale Stelei ar fi avut cota 3500 (victoria Ceahalului - cota 13, victoria Rapidului - cota 12, victoria Otelului - cota 23).

Cu 100 de euro pariati, castigul ar fi fost de 350.000 de euro, pretul a sapte apartamente in Bucuresti.

Steaua e departe de parcursul aproape perfect din sezonul trecut, atunci cand a suferit o singura infrangere in 36 de meciuri. Acum, dupa 27 de etape, Steaua are deja 6 infrangeri la activ, dintre care patru suferite pe teren propriu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!