"Poate merge in Romania, Steaua e varianta". Nemtii de la BILD il vad pe fostul star Kevin Prince Boateng jucand pentru echipa lui Gigi Becali :)

Candva un fotbalist extrem de apreciat, inzestrat cu forta, viteza, dar si cu o tehnica excelenta, ghanezul Kevin Prince Boateng a ajuns intr-o situatie complicata. La doar 28 de ani, acesta isi gaseste cu greu echipa, motiv pentru care nemtii au inceput sa-i faca propuneri.

Kevin Prince Boateng (28 de ani) a jucat de-a lungul carierei la formatii ca Tottenham, Borussia Dortmund, Portsmouth, AC Milan ori Schalke. Un fotbalist fantezist, inzestrat cu o multime calitati, "Printul" Boateng s-a pierdut insa pe drum, fiind inca un exemplu de fotbalist invins de propria-i atitudine fata de fotbal.

Candva un star al Ligii Campionilor, Boateng este liber de contract de o buna bucata de vreme, dupa ce nemtii de la Schalke 04 au decis sa-i rezilieze unilateral intelegerea.

Astfel, Boateng s-a vazut pus in situatia de a-si cauta o noua echipa. Numai ca socoteala de acasa nu e aceeasi cu cea din targ. Desi lunile au trecut, fotbalistul de 28 de ani n-a reusit inca sa-si gaseasca echipa, chiar daca la un moment dat parea aproape sa semneze cu arabii de la Al Ittihad.

Tocmai de aceea, jurnalistii cotidianului BILD s-au gandit sa-i recomande cateva posibile destinatii. Mai in gluma, mai in serios, cel mai citit ziar din Germania ii propune lui Boateng sa mearga la Steaua.

Nemtii spun ca sansele ca Boateng sa mai primeasca sansa de la o echipa cu adevarat importanta sunt mici, motiv pentru care ar trebui sa ia in calcul si variante mai "de mana a doua".

Printre altele, acestia spun ca Boateng s-ar putea orienta catre Australia, acolo unde perioada de mercato mai are inca 50 de zile, in Mexic, unde a ajuns si francezul Andre Pierre Gignac, ori in Romania.

"Steaua este singura care si-ar putea permite sa-l ia", scriu cei de la BILD.

De asemenea, Israel, Albania ori Finlanda ar fi alte tari unde ferestrele de transferuri sunt inca deschise.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies